Конкурс за пътеписи “Къде бях? Какво видях?” 2013

Здравейте читатели, автори, приятели,
Дойде време за конкурса “Къде бях? Какво видях?” 2013. Осигурили сме страхотни награди, с които ще зарадваме двама от авторите на пътеписи публикувани в сайта.
Дядо Коледа е пътешественик и както нас обикаля и опознава Света, затова ще раздадем наградите точно преди Коледа. Разкажете за пътуването си и може да се зарадвате на още един подарък!

Какви са наградите ?

1. Победителят, избран от журито, печели голямата награда, любезно предоставена от спонсора
Репродукции на картини

Картина с рамка, по избор на победителя, от категориите Пейзажи, Цветя и вази, Сгради, Животни, Деца, Париж, Венеция, Натюрморт, Репродукции на Моне от сайта Platnata.com, която е в наличност към момента на избора.

2. Новото в този конкурс е, че вместо награда на публиката, ще има награден пътепис, избран чрез жребий измежду ВСИЧКИ публикувани пътеписи в сайта, от 01.01.2013г. насам. Ако има ваш пътепис, публикуван в Poblizo.com през 2013, значи ще участвате в жребия.

Наградата е картина, по избор на спечелилия, от категориите Пейзажи, Цветя и вази, Сгради, Животни, Деца, Париж, Венеция, Натюрморт, Репродукции на Моне от сайта Platnata.com, която е в наличност към момента на избора.

Кой може да участва в конкурса ?
Всеки може да участва с неограничен брой публикации.

Срокове на конкурса:

1. Конкурсът започва на 09.09.2013 г .
2. Статии се приемат до 04.12.2013 г.(сряда).включително.
3. Победителят на журито и избраният чрез жребий ще бъдат обявени на 11.12.2013г.(сряда), в сайта Poblizo.com. Спечелилите награда ще бъдат уведомени и по имейл.

Как се избира победителят ?

Победителите се избират по два начина.
* Oт жури в състав :
– Марина Илиева – Poblizo.com – През очите на пътешественика
– Пламен Славов – Jabse.com – българската търсеща машина
– Здравка Кирилова – Realestatesofia.com

Печели статията получила най-много точки от класациите на членовете на журито.

* Чрез жребий:

На 10.12.2013 от имената на всички автори, които имат публикувани статии в Poblizo.com ще бъде изтеглено името на човека, който печели.

Правила за участие:

1. Участниците изпращат статиите си по имейла на: marina@jabse.com
Снимките се прикачат в писмото или се изпращат в отделни писма или се посочва линк, откъдето да се изтеглят.

2. Приемат се статии на български език, на кирилица, грамотно написани.
3. Не се приемат статии съдържащи груб език, порнографско съдържание, расови, етнически или други обиди.
4. Статиите може да са за места в България, за места в чужбина или комбинирано по определена тема. Няма ограничение за броя на думите в статията.
Статиите, които по преценка на редактора са твърде големи, ще бъдат публикувани на части. Журито ще разгледа частите като едно цяло. Публиката ще гласува за всяка част по отделно.
5. Статиите НЕ трябва да са публикувани в други медии (блогове, вестници, списания, сайтове, на друг език и тн…), до момента на публикуването им в Poblizo.com.
6. Статиите трябва да отразяват личен опит. Да личи, че човекът който разказва е бил на даденото място.
7. Статията трябва да съдържа минимум 3 снимки. Форматът на снимките не е фиксиран. В текста на статията трябва да е посочено мястото на всяка снимка.
8. Няма ограничение за времето, за което е писана статията. Разказите може да са за места посетени преди 30 години или преди 1 ден.
9. Статия може да бъде отхвърлена от участие в конкурса, без обяснения от страна на администратора на сайта. Ако статия бъде одобрена за публикуване, подателят и ще бъде уведомен по имейла, в срок от няколко дни след изпращането и.
10. Участниците посочват в имейла имената си по паспорт и точен адрес.
Това е необходимо, в случай, че спечелят награда, за удостоверяване на самоличността.
Статията ще бъде подписана с име и фамилия, освен ако участникът изрично не посочи как иска да подпише статията си. Адресът няма да бъде публикуван.
11. Участниците се съгласяват, че ако спечелят награда, ще бъдат снимани за сайта при получаването и, в потвърждение на това, че наградата им е била връчена.
12. Участниците се съгласяват статиите им да бъдат препубликувани чрез RSS емисиите на Poblizo.com.
13. Poblizo.com не носи отговорност за авторството на статиите и доколко съдържанието им отговаря на действителността.
14. Нарушаването на правилата води до премахването на статията от сайта Poblizo.com и прекратява участието на автора и в конкурса.
15. С изпращането на статията, участниците се съгласяват с гореописаните правила за участие

Успех на всички!
Марина Илиева

Публикувано в категория: Конкурс за пътеписи “Къде бях? Какво видях?” 2013 . Тагове: , , , Коментарите и trackbacks са забранени.

2 Коментари

  1. Марина Илиева
    Изпратен 24.10.2013 на 9:23

    Здравейте Виктория,
    За съжаление не сме получили вашето писмо. Най-вероятно снимките ви са големи и е надминат някой лимит. Моля, изпратете есето в отделен мейл и снимките в отделни мейли по няколко ИЛИ прикачете всичко например в dox.bg и ми изпратете линка за сваляне ИЛИ намалете размерите на снимките до 1000 px и ми ги изпратете архивирани.
    Поздрави
    Марина Илиева

  2. Виктория Румянцева
    Изпратен 23.10.2013 на 17:21

    Здравете на целия екип! На 08.10 г и днес 23.10 2013 г изпращам своя имейл до [email protected], както е по условията. Но и двата пъти ми се върщат като недоставени. Моля да ми потвърдите дали е получен имейл от мен с есе и 19 снимки към него. Поздрави

Начало | Партньори | Публикуване на статия     Copyright ©2024. POBLIZO.COM - През очите на пътешественика. Пътеписи