Състезание в играта “Познай снимката!”

Познай максимален брой снимки ( играе се до 5 грешки ) в играта на PoBlizo.com и влез в нашата Зала на славата.

Познай снимката

Предположи от къде е снимката, която се показва при стартирането на играта. Дават се 4 възможни отговора, само един от които е верен. След всяко предположение, играта казва дали то е било вярно или не. Имаш право на 5 грешки, преди да изгориш.

След като приключиш играта, се регистрирай за участие в състезанието, което започва на 11.04.2011 и завършва на 30.04.2011 ! В полето “Твоят email” запиши мейла, на който да ти пишем в случай, че си участникът познал най-много снимки и спечелил наградата. Той ще е видим само за администратора на играта.Това е единственият начин да се свържем с теб, за да получиш наградата.

reg1

Участникът познал най-много снимки, печели :

sudoku21

Джобна електронна игра Sudoku от Eshop.bg Екранът е осветен, реагира на допир и е с разделителна способност 100 000 точки. С този екран се работи удобно и с удоволствие. Играта има три нива на трудност. Начинаещите могат да използват “hints” функцията, когато е необходимо. Звукът може да се изключва, за да не пречи на околните. Захранването се изключва автоматично, когато не се играе, като данните на последната изиграна игра се запазват. Работи с 2 бр. батерии АА (не са включени в комплекта).

Класирането в Залата на славата носи освен, разбира се, слава :) и възможност да рекламираш своя сайт, като свържеш името си с линк към него. Колкото по-добър си в играта, толкова по високо в класирането ще стоиш!

Публикувано в категория: Игра . Тагове: , , Коментарите и trackbacks са забранени.

2 Коментари

  1. Марина Илиева
    Изпратен 16.10.2011 на 9:00

    Да, има бъг в теста, заради кавичките. Скоро ще бъде поправено. Благодаря ви за забележката ! :)

  2. Изпратен 15.10.2011 на 16:01

    За съжаление НЕ позна. Снимката е от Конкурс за пътеписи “По света” 2011 а ти предположи : Конкурс за пътеписи \”По света\” 2011 Виж оригиналната статия, където е публикувана снимката от Конкурс за пътеписи “По света” 2011

Начало | Партньори | Публикуване на статия     Copyright ©2024. POBLIZO.COM - През очите на пътешественика. Пътеписи