НОВО – Подаръчен ваучър за туристическа услуга

Ваучерът за подарък дава възможност на получателя сам да направи избор на продукт и за това винаги е правилният подарък.

Александър Тур - Подаръчен ваучър за туристическа услуга. Както всеки друг продукт ваучърът за подарък се получава по удобен за вас начин на разплащане -  по банков път или в брой, с кредитна или дебитна карта в офиса на агенцията

С подаръчен ваучър за туристическа услуга вие:

· Давате възможност на любим човек сам да избере вида почивка: круиз, екзотично пътешествие, уикенд в хотел в страната или чужбина, самолетен билет и още много…
· Елиминирате риска да поднесете неподходящ подарък
· Оставяте на получателя възможност сам да избере периода на почивката си
· Лек и неангажиращ като обем, подаръчният ваучър може да бъде поднесен навсякъде и по всяко време и да изглежда напълно стилно
· Поднасяте един от най-луксозните подаръци – правите мечтата за почивка реалност…

Подаръчният ваучър е многофункционален. Може да бъде поднесен както като луксозен подарък, така и като жест към любим човек. Подходящ е за всякакви случай – сватба, рожден ден, изненада, поощрение на служители, корпоративна награда или просто като подарък без повод.

Подарете на близките си щастливия трепет да разгледат и изберат ваканция по техен вкус.

В Александър Тур имаме опит с подаръчните ваучъри. Дизайнът на ваучъра може да се изготви по ваш проект или идея („За най-красивата жена” „За любящите родители”, „Меден месец” и много други) и да бъде доставен по поща, по мейл или с куриер – ако искате да изненадате любим човек.

Както всеки друг продукт ваучърът за подарък се получава по удобен за вас начин на разплащане – по банков път или в брой, с кредитна или дебитна карта в офиса на агенцията.

Как да поръчам подаръчен ваучър за почивка?Обадете ни се или ни пишете. Ние ще се погрижим да изработим подаръчен ваучър съгласно вашите предпочитания.

Публикувано в категория: П-У . Тагове: , , , Коментарите и trackbacks са забранени.

Начало | Партньори | Публикуване на статия     Copyright ©2024. POBLIZO.COM - През очите на пътешественика. Пътеписи