“Светлина от Изтока” – разкази за Китай

Приятели, читатели,

Излезе от печат първата книга на Наталия Бояджиева -“Светлина от Изтока” – разкази за Китай. Първите разкази на Наталия за Китай видяха бял свят в Poblizo.com, затова с радост препоръчвам книгата.

kniga

В книгата авторката е събрала 48 свои пътеписа от Китай.

„Виждаме живота от два различни ъгъла – българския и китайския. Съпреживяваме радостта да намерим път към другия и особеното чувство, че в сърцето ни се е отворило трето око – окото на приятелството. Книга за далечната екзотична страна и за приятелството – по детски чисто“ – пише в рецензия за книгата писателят Захари Карабашлиев.

Към книгата е вложен DVD диск с аудиозаписи на репортажите и още много снимки на описаните места, събития и ритуали в Китай. Цената й е 24 лв.

Книгата може да се намери в НДК – 1 етаж, кафе клуб “Перото”, който е денонощна книжарница и във верига книжарници “От А до Я” в София.

Публикувано в категория: Китай . Тагове: ,

  

2 Коментари

 1. Наталия Бояджиева
  Изпратен 06.02.2016 на 15:30

  Здравейте отново,
  Книгата е вече и във Варна, в книжарница “Параграф 22” на бул. “Княз Борис I” 82.
  Точно в навечерието на Китайската Нова година това е един хубав подарък.

  Надявам се да ви е любопитно и вълнуващо с моите китайски емоции.

 2. Наталия Бояджиева
  Изпратен 24.01.2016 на 12:35

  Благодаря ти от сърце, Марина, за топлото представяне. Така е, началото беше поставено тук, в сайта Poblizo.com. Събирах кураж от добронамерените коментари и от твоето позитивно отношение.
  Желая ти здраве и успех!
  Поздрави от Филипините! :)

Вашият коментар

Вашият Е-мейл НЯМА да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

*
*

Можете да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>